LICENC TE E RREZIKUT TIDE gjerë botëror TELECOM RADIO


  • Çdo varkë duhet të ketë me ligj një licencë të vlefshme për pika / radio në bord. Ne mund të organizojmë licencën tuaj të Dubait Postal / Radio kur aplikoni për regjistrimin e flamurit të Dubait. Licenca e pikave mbulon Radion VHF, radarin, AIS, epirb, transponderin dhe radarin dhe cakton numrat e nevojshëm për të funksionuar saktë.

  • Ne mund të organizojmë një licencë radio Dubai për klientët tanë. Kostoja është 135 £, - në kombinim me çdo regjistrim flamuri ose 175 £, - nëse e porositni vetëm.

Dokumentet e nevojshme:
  • Një kopje e faturës së shitjes/Dëshmia e pronësisë
  • Një kopje e certifikatës së regjistrimit
  • Një kopje e pasaportës / ID
  • Licenca radiofonike
  • Detajet e pajisjeve radio
  • Dëshmia e kompetencës

Regjistrohuni TANI!

Qëndro i lidhur