• main-banner-dubai

  REGJISTRIMI I ANIJEVE DUBAI

  Regjistrimi i jahteve në Dubai

Regjistroni varkën tuaj në Dubai

SEO
Na lejoni të regjistrojmë varkën ose jahtin tuaj në Dubai, Ne jemi kompania më e madhe e regjistrimit të anijeve në botë dhe kemi regjistruar më shumë anije se çdo biznes tjetër detar.
Ne mund të regjistrojmë çdo lloj varke në Dubai duke përfshirë: jahte me vela, motobarka, jet ski, banesa, anije, maune, anije tregtare dhe mega jahte. Ju mund ta regjistroni varkën ose jahtin tuaj në Dubai si për përdorim privat, komercial ose si anije bareboat. Le të kujdesemi për të gjithë procesin e regjistrimit dhe ne do t'ju kursejmë shumë kohë dhe përpjekje në regjistrimin e anijes tuaj në Dubai.


Ka disa përfitime të regjistrimit të një jahti në Dubai, duke përfshirë:

Përfitimet tatimore: Një nga përfitimet kryesore të regjistrimit të një jahti në Dubai është mjedisi i favorshëm tatimor. Nuk ka taksë mbi të ardhurat personale ose taksë mbi fitimet kapitale në Emiratet e Bashkuara Arabe, dhe nuk ka detyrime importi ose taksa mbi vlerën e shtuar (TVSH) në jahtet e regjistruara në Dubai. Kjo mund të rezultojë në kursime të konsiderueshme të kostos për pronarët e jahteve.

Mjedisi miqësor për biznesin: Dubai është i njohur për mjedisin e tij miqësor ndaj biznesit dhe proceset rregullatore efikase, duke e bërë atë një vend të përshtatshëm për pronarët e jahteve që të regjistrojnë dhe menaxhojnë anijet e tyre.

Vendndodhja strategjike: Dubai ndodhet në udhëkryqin e Evropës, Azisë dhe Afrikës, duke e bërë atë një vend ideal për pronarët e jahteve që dëshirojnë të eksplorojnë pjesë të ndryshme të botës.

Infrastrukturë me cilësi të lartë: Dubai ka marina dhe porte moderne dhe të pajisura mirë, si dhe objekte të mirëmbajtjes dhe riparimit të jahteve me cilësi të lartë, duke siguruar që pronarët e jahteve të kenë akses në shërbimet dhe lehtësitë më të mira. Shërbimet profesionale: Dubai ka një rrjet të mirë-krijuar agjentësh profesionistë të regjistrimit të jahteve, konsulentëve dhe ofruesve të shërbimeve të cilët mund të ndihmojnë pronarët e jahteve me procesin e regjistrimit dhe menaxhimin e vazhdueshëm të anijeve të tyre.

Në përgjithësi, regjistrimi i një jahti në Dubai mund t'u sigurojë pronarëve të jahteve një sërë përfitimesh, duke përfshirë trajtimin e favorshëm tatimor, një mjedis miqësor për biznesin, një vendndodhje strategjike, infrastrukturë me cilësi të lartë dhe shërbime profesionale.

JEMI KOMPANIA E VETËM QË PËRFSHIJMË TË GJITHA

 • Na lejoni të kontrollojmë dokumentet tuaja falas!
  Nuk jeni i sigurt nëse keni dokumentet e sakta për të regjistruar varkën tuaj në Dubai. Ju lutemi na dërgoni dokumentet tuaja me email ose Whatsapp dhe ekspertët tanë do t'i kontrollojnë ato falas!
 • Na lejoni t'i përkthejmë dokumentet tuaja falas
  Shërbimi ynë përfshin përkthime falas të të gjitha dokumenteve tuaja të anijes. Kjo do t'ju kursejë shumë para!
 • 7 ditë shërbim ndaj klientit në shumicën e gjuhëve
  Ne kemi qendra telefonike në 3 vende, ku mund të na kontaktoni 7 ditë në javë me staf që flasin; Anglisht, frëngjisht, spanjisht, portugalisht, gjermanisht, holandisht, rusisht, ukrainas dhe polonisht!
 • E garantuar provizore brenda një jave! (Pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara)
  Ne kemi staf aktual në Dubai dhe nuk përdorim ndërmjetës. Prandaj, ne mund të garantojmë që regjistrimi juaj i përkohshëm të jetë gati në më pak se një javë (pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara). Ky regjistrim i përkohshëm është plotësisht i vlefshëm për të përdorur varkën tuaj.

VETËM 4 HAPA TË THJESHTË

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë online në vetëm 3 minuta

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne i paraqesim dokumentet tuaja autoriteteve të Dubait.

 • 04

  përfundim

  Ne ju dërgojmë regjistrimin tuaj të ri me korrier brenda natës

Cilat dokumente na duhen?

Për të regjistruar jahtin tuaj në Dubai, nuk kemi nevojë për asnjë raport studimi dhe dokumentacioni është shumë i thjeshtë:

1) Kopja e pasaportës

2) Dëshmia e pronësisë / marrëveshjes së shitjes

3) Dokumentet e formimit të kompanisë (nëse ka)

4) Certifikata e sigurimit

5) Specifikimet teknike

6) Certifikata e fshirjes (nëse është e aplikueshme)

5 - 7 ditë
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merret me regjistrimet në Dubai.

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vende të tjera

Qëndro i lidhur